June 4, 2010

други

"...на едни други брегове, с други залези, с други хора, друг живот. Някъде далече, където и аз ще съм друга, може да си лягам гладна, но пък ще съм доволна от живота си, ще се будя с усмивка и благодарност. Може ли? Може ли? Може ли?... Мога ли?" - след концерта на Thievery Co.

6 comments:

онлайн магазин за хранителни стоки said...

Да си друг зависи от теб не от мястото, не от хората... но всеки може да стане друг стига да иска

мавриций почивка said...

И аз съм на това мнение, че да си някакъв или да не си, съответно, си зависи само от теб, а не от хората около теб или мястото. Ако си някъде на място с различни хора за дълго време се нагласяш към тях, но това не значи, че те са те променили. Избора за промяната си го правиш ти.

ранни записвания Гърция 2012 said...

вичко е възможно според мен, стига това да те прави щастлив - човек може да постигне всичко и според мен трябва да с ебори за нещата които го прават щастлив и които му носат удоволствие, само без да наранява други хора с това, поне такова е моето мнение

почивка малдиви said...

Когато смениш обстановката, мястото, хората и всичко е различно се променяш искаш или не искаш - това се нарича нагаждане, еволюция на личността. Когато се променяш без да ти се налага отвън тогава вече е въпрос на личен избор. Няма как до смениш мястото и хората и да не се промениш, няма такъв асоциален човек.

Anonymous said...

на интернет-сайте подобран огромный выбор умных статей про [url=http://medbaz.com/pages-more-262.html]молочница симптомы[/url].

малдиви почивка said...

Ето с това, с което започваш своята тема...."...на едни други брегове, с други залези, с други хора, друг живот. Някъде далече, където и аз ще съм друга, може да си лягам гладна, но пък ще съм доволна от живота си...." много ми харесва.Звучи много силно, и човек където й да е ако сам е избрал тази посока дори и гладен да е ще е щастлив и удовлетворен, а нали това е целта да сме щастливи с това което ние искаме да правими да имаме, а не заради някой друг.